Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mircea Lucescu! L-au făcut praf după negocierile eşuate. Ce au putut să spună turcii

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mircea Lucescu! Turcii l-au făcut praf după negocierile eşuate. Ce au putut să spună despre comportamentul tehnicianului român. Detaliul care i-a deranjat enorm.

Mircea Lucescu, atacat fără milă de către turci! Adevăratul motiv pentru care antrenorul a fost pus la zid. Nimeni nu se aștepta.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu a negociat cu Beșiktaș în vederea ocupării postului de tehnician al formației!

Cele două părți nu au ajuns la un comun acord, iar turcii au făcut un anunț la scurt timp după dialogul cu antrenorul român.

Conducerea celor de la Beșiktaș l-a ales, în schimb, pe Fernando Santos, tehnician în vârstă de 69 de ani, fost selecționer al Greciei, Portugaliei și Poloniei.

Conform Fotospor, publicație turcă, Lucescu este acuzat că ar fi jignit-o pe Beșiktaș în cadrul negocierilor.

„După acest discurs, planul de a-l aduce pe antrenorul român a fost abandonat. Samet Aybaba i-a mulțumit, a plecat și nu l-a mai contactat pe Lucescu. A luat legătura cu Fernando Santos, cu care se afla deja în discuții, și a rezolvat problema!”, au susținut turcii.

Ce ar fi spus antrenorul român în cadrul negocierilor

Turcii au publicat o parte din discursul lui Lucescu și au evidențiat cele 5 afirmații cu ajutorul cărora românul ar fi jignit formația.

  1. „Beșiktaș a devenit de nerecunoscut. Am urmărit meciurile. Echipa este într-o situație groaznică. Doar eu pot să vă salvez!”
  2. „Nimeni nu cunoaște campionatul din Turcia mai bine decât mine. Dacă aduceți un antrenor care nu cunoaște liga, lucrurile vor deveni și mai rele!”
  3. „Voi lucra atât timp cât sănătatea îmi va permite, iar contractul va fi făcut în consecință. Știți sumele pe care le încasam în Turcia și Ucraina!”
  4. „Eu fac transferurile. Eu aleg jucătorii, eu îi aduc. Nimeni nu se poate amesteca în munca mea. Am făcut milioane din vânzările de fotbaliști când eram la Șahtior. Pot face asta și la Beșiktaș!”
  5. „Eu îmi aleg secunzii. Voi aduce atât turci, cât și străini!”

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed