Veste şoc despre transferul lui Radu Drăgușin! Echipa care a intrat în cursă pentru acontarea tricolorului. Răsturnare totală de situaţie

Veste şoc despre transferul lui Radu Drăgușin! Echipa care a intrat în cursă pentru acontarea tricolorului. Nu este nici Tottenham, nici Napoli. A fost răsturnare totală de situaţie.

Radu Drăgușin, disputat de mai multe echipe în perioada de mercato! S-a anunțat noua favorită la transferul tricolorului.

Veste şoc despre transferul lui Radu Drăgușin!

Genoa se află în discuții, atât cu Tottenham, cât și cu Napoli, în ceea ce privește transferul lui Drăgușin!

Deși cele două erau principalele candidate în cursa pentru semnătura tricolorului, AC Milan a intervenit pe fir și le-a dat planurile peste cap rivalelor.

Primo Canale a anunțat interesul ”diavolilor”. Milanenii au un as în mânecă în comparație cu celelalte două formații. Vor să îl includă în ofertă și pe Lorenzo Colombo, jucător pe care Genoa l-a dorit vara trecută.

Conform La Republica, AC Milan s-ar afla în pole-position pentru colaborarea cu fundașul.

Acord pentru Tottenham și Napoli

În timpul în care conducerea de la Genoa încearcă din răsputeri să găsească cea mai bună variantă pentru fundaşul român, Drăgușin a şi-a dat acordul asupra eventualei colaborări cu Tottenham sau Napoli.

Tricolorul și-a dat acordul să semneze cu oricare dintre cele două candidate, deși tricolorul ar fi mult mai tentat să evolueze în Premier League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed