Răzvan Burleanu nu i-a prelungit contractul lui Bogdan Lobonț. A fost demis din funcția de selecționer al naționalei României U20

Federația Română de Fotbal a anunțat printr-un comunicat că a decis să se despartă de Bogdan Lobonț, selecționerul naționalei U20.

Fostul portar a stat la națională aproape un an, timp în care s-au jucat 8 meciuri, toate amicale. Tricolorii au obținut câștigat 3 meciuri și au pierdut 5.

Noul selecționer va fi propus de Mihai Stoichiță după discuțiile ce vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice.

„Mult succes, Bogdan Lobonț!

Contractul fostului internațional român cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. În vârstă de 44 de ani, Bogdan Lobonț a preluat selecționata U20 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 8 meciuri de pregătire, având un bilanț de 3 victorii și 5 înfrângeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 20.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Bogdan Lobonț pentru activitatea sa la echipa națională Under 20 și îi urează mult succes în cariera de antrenor!”, este comunicatul remis de FRF.

Ce rezultate a avut României U20 cu Bogdan Lobonț pe bancă:

2-1 cu Portugalia U20

1-6 cu Anglia U20

2-1 cu Cehia U20

0-4 cu Germania u20

2-1 cu Polonia U20

0-7 cu Italia U20

1-2 cu Norvegia U20

0-5 CU Elveția

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed