Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala uriaşă pe care a făcut-o. Un fost oficial de la FCSB a dat verdictul

Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala uriaşă pe care a făcut-o latifundiarul din Pipera. A renunțat la unul dintre cei mai buni jucători. Un fost oficial de la FCSB a dat verdictul.

Gigi Becali, greșeală colosală! Helmut Duckadam a spus tot. Cum i-a pasat patronul FCSB-ului titlul de campioană rivalei.

Avertisment dur pentru Gigi Becali!

În urma transferurilor realizate de către Rapid în această perioadă de mercato, Helmut Duckadam este de părere că echipa lui Cristiano Bergodi are parte de cel mai puternic lot.

„Djokovic este un transfer foarte bun pentru Rapid. Cred că ei au cel mai bun lot. Rezultatele ne vor arăta când va începe campionatul dacă lotul care îl are o să obţină rezultate. Poate anul acesta nu va câştiga campionatul, dar sezonul viitor va fi o candidată serioasă la titlu.

E o campanie de transferuri bine gândită. Cred că s-au orientat mult mai bine. Şi FCSB-ul a făcut transferuri, vom vedea dacă aceşti jucători se vor integra. Nu le va fi uşor. CFR Cluj a luat jucători cu nume, dar care nu au dat rezultate!”, a spus Helmut Duckadam.

Rapid i-a transferat în această perioadă de mercato atât pe Damhan Djokovic, de la FCSB, cât și pe Ermal Krasniqi, jucător venit de la CFR Cluj. Primul duel al anului 2024 al celor de la Rapid se va disputa în Capitală, pe teren propriu.

Rapidiștii vor primi vizita celor de la FCU Craiova, în cadrul rundei #22 din Superliga, pe data de 19 ianuarie, de la ora 18.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed