Dan Șucu, ordin pentru Cristiano Bergodi! Ce este obligat să facă antrenorul de la Rapid. Jucătorul impus la echipă

Dan Șucu, ordin pentru Cristiano Bergodi! A spus clar ce este obligat să facă antrenorul italian de la Rapid. Patronul clubului impune titularizarea unui tânăr în echipa de bază a giuleştenilor.

Dan Șucu, impresionat de un junior! Patronul celor de la Rapid vrea ca jucătorul să debuteze în primul eșalon. Ce i-a transmis antrenorului.

Dan Șucu, ordin pentru Cristiano Bergodi!

Rapid a dat startul campaniei de transferuri din această iarnă! Giuleştenii au materializat colaborările cu Damjan Djokovic, de la FCSB, dar și Ermal Krasniqi, jucătorul celor de la CFR Cluj.

Deși aceste transferuri pot face diferența pentru Rapid, Dan Șucu s-a recomandat a fi plăcut surprins de un junior al Rapidului. 

Tânărul nu a debutat încă pentru prima echipă. Robert Bădescu a fost introdus în teren în minutul 62, în duelul cu Sakaryaspor, 3-3, amical disputat în cantonamentul din Antalya.

„Nu vreau să vorbesc despre achizițiile cunoscute. Asta este treaba antrenorului, a președintelui. Consider că ne-am întărit prin noii veniți, mai ales acum după ce l-am luat și pe Djokovic.

Dar, pe mine cel mai mult m-a bucurat apariția acestui copil, Bădescu. Mi-a plăcut că a jucat cu curaj, cu dezinvoltură. Are 18 ani și e rezerva lui Borza, care are și el tot aceeași vârstă. Avem asigurat postul de fundaș pe banda stângă pentru mult timp.

Nu dau eu sfaturi staff-ului tehnic, dar Bădescu este unul dintre liderii generației de la tineret și chiar sper să-l văd jucând și în campionat!”, a spus Dan Șucu, potrivit gsp.ro.

Djokovic, prezentat oficial la Rapid!

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)!”, se arată în comunicatul remis de Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed