S-a aflat adevărul despre Andrea Compagno! Avertisment dur pentru Gigi Becali. Greșeală uriașă pe care e pe cale să o facă

S-a aflat adevărul despre Andrea Compagno! Avertisment dur pentru Gigi Becali. Greșeală uriașă pe care e pe cale să o facă.

Un fost oficial al clubului FCSB a dezvăluit de ce își dorește latifundiarul din Pipera să scape de italianul (27 de ani) adus de la FCU Craiova.

 Adevărul despre Andrea Compagno

Încă de la începutul sezonului Gigi Becali a declarat că este nemulțumit de Andrea Compagno. Italianul a fost criticat în repetate rânduri. Șeful echipei a anunțat că prețul italianului este de 500 de mii de euro. Și se pare există mai multe  echipe interesate.

Narcis Răducanu a dezvăluit de ce vrea Gigi Becali să scape de atacant.

„Compagno mi se pare unul dintre primii trei atacanți din Liga 1. În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice. Mai sunt situații când unul intră în dizgrația conducerii pentru că altfel nu pot înțelege cum un jucător care marchează atât de multe goluri deodată nu mai capătă credit.

Dincolo de toate, contează foarte mult tabela de marcaj și clasamentul. Până acum a funcționat, dar, dacă ne uităm în ultimii 10 ani, n-au mai ieșit campioni, deci s-au făcut și greșeli. Vom vedea cum se va termina acest sezon, care mie mi se pare foarte interesant.

Văd cele patru echipe (n.r – FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid) foarte preocupate să investească, să ajusteze lotul și să vină cu surprize”, a spus Narcis Răducan, potrivit Sport.ro.

Italianul este cotat la  2,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022. Becali a plătit pentru el 1,5 milioane de euro celor de la CSU Craiova. Astfel, în acest moment suferă o pierdere substanțială dacă îl vinde cu 500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut pe linie moartă. Anunţ clar al lui Sorin Cârţu

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut...

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed