Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Andrea Compagno pleacă de la FCSB. Anunţ de ultimă oră despre atacantul italian

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Andrea Compagno pleacă de la FCSB. Anunţ de ultimă oră despre atacantul italian al patronului echipei, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a spus clar.

Elias Charalambous rămâne fără singurul atacant de careu pe care îl avea la FCSB. Andrea Compagno pleacă de la liderul din Superliga.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Andrea Compagno. Atacantul italian de 27 de ani va fi cedat în această iarnă, iar Elias Charalambous va rămâne fără atacant de careu. Becali a anunțat că există negocieri avansate cu mai multe echipe și că în cel mai scurt timp Andrea Compagno va pleca de la FCSB.

Patronul FCSB-ului a anunțat și suma pe care o vrea în schimbul lui Andrea Compagno. Este vorba despre 500.000 de euro. ”Eu am cerut 500.000. Și azi m-a sunat Giovanni. Impresarul mi-a zis că are o echipă, Giovanni mi-a zis și el. Mâine sunt la mănăstire, dar poimâine…

Pe Compagno îl dau, pe Miculescu nu îl dau”, a declarat Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali a acceptat să-l cedeze pe Andrea Compagno, deși suma pe care o va primi nu se ridică la nivelul celei pe care a plătit-o pentru a-l transfera pe italian. În urmă cu un an și jumătate, a plătit 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Andrea Compagno de la FCU Craiova. 20 de goluri în 54 de meciuri are Andrea Compagno la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut pe linie moartă. Anunţ clar al lui Sorin Cârţu

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut...

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed