Vestea momentului pentru Simona Halep! Ce se întâmplă cu unul dintre sponsorii româncei. Schimbări uriaşe în România

Vestea momentului pentru Simona Halep! S-a aflat ce se întâmplă cu unul dintre sponsorii româncei. Schimbări uriaşe în România la început de 2024. 3 bănci importante vor dispărea din ţara noastră. Este vorba despre First Bank, Alpha Bank și OTP Bank.

Două dintre cele menționate au fost cumpărate, în timp ce una a ales să fuzioneze cu o altă bancă. Aceste mutări o implică şi pe Simona Halep.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Sponsorul care a susținut-o pe Simona Halep a dat lovitura. A mai cumpărat o bancă importantă, după cum informează ultimele rapoarte din presa de specialitate. OTP Bank va fi dispărea definitiv de pe piața din România. Asta după ce a fost cumpărată integral de Banca Translivania, sponsorul care a susținut-o pe Simona, conform economica.net.

De pe piață va dispărea și Alpha Bank România, care va fuziona cu Unicredit. În urma acestei tranzacții, Unicredit Bank România va deveni a treia bancă a țării din punct de vedere al activelor totale, spune sursa citată.

În noiembrie 2023, când Simona era suspendată deja de mai bine de un an, instituţia care o susţine lansa în spațiul public un spot publicitar cu fostul lider WTA. „Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar și atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față”, spunea Halep în reclama respectivă.

Spotul a fost interpretat ca un gest de susținere la adresa Simonei. A fost preluat de presa internațională. „Banca Transilvania se inspiră din bătălia Simonei Halep”, titra publicația Women’s Tennis Blog la acel moment.

„Jucătorii pierd adesea sponsori atunci când se confruntă cu acuzații de dopaj. Lupta dificilă a Simonei Halep pentru a reveni în competiție servește drept o narativă inspiratoare a perseverenței prezentată într-o reclamă recentă pentru o bancă românească”, a mai spus sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed