S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Oficialul de la FCSB a făcut totul public

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Oficialul de la FCSB a făcut totul public. Motivele pentru care favoritul latifundiarului din Pipera avea probleme în trecut.

Forma fizică și prestațiile lui Florinel Coman sunt din ce în ce mai bune în ultima perioadă. Preparatorul fizic al clubului a dezvăluit motivele care îl țineau pe loc pe atacantul de la FCSB.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

Se pare că Florinel Coman a ratat un transfer excepțional din cauza accidentărilor pe care le-a avut în ultimii ani. Gigi Becali a refuzat o ofertă de 8 milioane de euro de la o echipă din Portugalia, a dezvăluit Giovanni Becali.

Thomas Neubert a dezvăluit cauza accidentărilor pe care Coman le-a tot avut, anume viața extrasportivă. Ceea ce i-a pus fotbalistului bețe în roate și l-au făcut să rateze transferul pe care Giovanni l-a dezvăluit.

Însă, preparatorul fizic al echipei a mărturisit că jucătorul s-a pus pe picioare și se comportă ca un adevărat profesionist.

”Un jucător cu atât de mare talent și atât de mare potențial… Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră. Acum, de șapte-opt luni, este foarte profesionist și în carieră, și în viața extrasportivă. Înainte, Florinel Coman era catastrofal.

Cred că a fost înainte cu un grup de prieteni care-l trăgea în jos. A fost și accidentat, dar de ce a fost accidentat de două-trei ori? Din cauza vieții extrasportive. Acum e perfect”, a declarat Neubert, în cadrul podcast-ului Anamariei Prodan.

Fotbaliștii care pot juca ”la orice nivel”

Thomas Neubert a discutat și despre trei fotbaliști pe care i-a format la FCSB, și despre care a spus că sunt pregătiți să joace la cel mai înalt nivel din Europa.

”Am văzut aici, în România, în ultimii 12 ani, mulți jucători cu talent enorm. Joacă fără probleme în top patru ligi din Europa. Pentru mine, extraordinari sunt Olimpiu Moruțan, Florinel Coman și Tavi Popescu. Sunt trei exemple din generații diferite. Pot juca la orice nivel”, a spus Neubert pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed