S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Un fost oficial de la FCSB a dat verdictul. Cum a reuşit să facă profit cu vedetele vicecampioanei

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Un fost oficial de la FCSB a dat verdictul. S-a aflat cum a reuşit să facă profit cu vedetele vicecampioanei. Portretul făcut latifundiarului din Pipera.

Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre calitățile și defectele pe care le are Gigi Becali. Potrivit fostului stelist, omul de afaceri are o calitate incredibilă de a negocia.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali!

Narcis Răducan, care a jucat în mai multe rânduri pentru FCSB, a vorbit la ProSport și despre intervențile pe care Gigi le face la echipă. Acesta a mărturisit că nu crede că FCSB-ul poate intra vreodată în insolvență.

„Am și lucrat cu dânsul de două ori și are niște calități pe care oamenii din fotbal nu le au. De exemplu: capacitatea asta de a negocia, de a supralicita un produs, are și avantajul că e produsul lui.

E un avantaj important pentru el. Sigur, are și foarte mulți bani. Dânsul zice că nu a intrat în insolvență.

În condițiile în care ai o datorie de câteva milioane de euro, alte cluburi intră în insolvență. Pentru că are alte sute acasă, dânsul nu va intra în insolvență.

Are niște avantaje și nu sunt deloc de neglijat. Eu cred că în ceea ce privește negocierea și partea asta de a supralicita un produs este de neegalat.

Pe partea tehnică calitățile lui sunt limitate, dar nici astea nu sunt neînsemnate. Dacă pui un om să facă 20 de ani același lucru, cu timpul ar trebui să priceapă unele”, a declarat Narcis Răducan pentru sursa mențonată mai sus.

„Contează mult și parcursul celorlaltor echipe”

„Cred că există o limită nu neapărat din capacitatea dânsului de a înțelege fotbalul, e vorba de prezență. Fotbalul s-a demonstrat că trebuie să fi acolo ca antrenor.

Sunt parametrii pe care îi iei doar tu personal de acolo. Și aici cred eu că are un dezavantaj și tot timpul va avea. Contează mult și parcursul celorlaltor echipe, sunt sezoane în care celelalte echipe trec prin momente delicate, iar el este liniar.

Dacă prinde un an în care cele două contracandidate rătăcesc, el poate lua și campionatul. Dar nicidecum nu e un concept care poate rivaliza cu top 20 echipe din Europa”, a mai adăugat Răducan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed