Gigi Becali se va enerva cumplit! Ilie Dumitrescu a râs de milionar în direct. Ce se va întâmpla dacă FCSB câştigă campionatul

Gigi Becali se va enerva cumplit! Ilie Dumitrescu l-a ironizat, în direct, pe patronul grupării roș-albastre. Analistul a spus clar ce urmează să se întâmple dacă FCSB va câştiga campionatul.

Surpriză pentru Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul la final de sezon! Ilie Dumitrescu a râs de patronul vicecampioanei. Ce vrea să facă.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

În momentul de față, FCSB este favorită în competiția pentru câștigarea titlului de campioană a României. Ar fi o realizare uriașă pentru vicecampioana care nu a mai fost încununată de aproape un deceniu.

Ilie Dumitrescu a analizat șansele grupării roș-albastre și promite o surpriză pentru patronul clubului, în cazul în care elevii lui Elias Charalambous vor câștiga la finalul sezonului competițional.

”Dacă FCSB câștigă campionatul, îi fac o diplomă cu Licența Pro și scriu acolo Gigi Becali!”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Gabi Balint, categoric: ”Titlul îl câștigă degeaba!”

Gabi Balint a transmis că însușirea titlului de campioană nu va reprezenta nimic pentru FCSB dacă formația nu va face față în cupele europene.

”Să câștige campionatul, 100%. Problema e că pe urmă va fi greu. Dacă nu se califică, își dă seama că l-a câștigat degeaba!”, a declarat Gabi Balint.

FCSB este lider în clasamentul Superligii, cu un total de 44 de puncte obținute în urma celor 21 de partide disputate.

Vicecampioana este urmată de CFR Cluj și CSU Craiova, care au reușit să strângă un total de 36, respectiv 34 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed