Omul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Obiectiv clar al celor de la FCU Craiova în 2024. Giovanni Costantino a dat verdictul

Omul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Tehnicianul oltenilor a spus clar care este obiectivul celor de la FCU Craiova în 2024. Giovanni Costantino, hotărât să păstreze șirul victoriilor și în retur.

Giovanni Constantino, promisiuni uriașe pentru suporterii FCU Craiova! Ce a transmis omul lui Adrian Mititelu. Italianul a decis.

Omul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Situația din vestiarul celor de la FCU Craiova s-a schimbat considerabil în bine odată cu instalarea italianului Giovanni Constantino, pe banca tehnică a oltenilor.

Din ultimele 11 etape, formația din Bănie a reușit să bifeze șase victorii, încheind anul 2023 fără gol luat în ultimele trei partide.

Govanni Constantino a dezvăluit care este obiectivul grupării alb-albastre pentru noul an.

„Vreau să fim împreună, să ne antrenăm, să jucăm, să progresăm și să fim mai buni împreună. Mă interesează spiritul de echipă. Fotbalul se bazează pe echipă, nu e un sport individual. Așa că implic pe toată lumea, vreau să dezvolt și calitățile individuale ale jucătorilor tot în contextul muncii în grup.

Vreau să fac o echipă, ăsta e jobul meu. Am o relație bună cu jucătorii, le cer mult, sunt exigent cu ei și cu staff-ul meu. Dar sunt sincer cu ei și vreau să facem lucrurile perfect. Sigur, asta e imposibil, dar trebuie să încercăm să fim perfecți!”, a afirmat Costantino, într-un interviu acordat Flashscore.

”Vreau să bat pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”

Tehnicianul a explicat ce fel de tactică dorește să abordeze împreună cu elevii săi.

„Mă concentrez mai mult pe filozofia de joc decât pe sistem. Poate fi un sistem cu 3 fundași sau unul cu 4, poți folosi multe variante, dar eu vreau să avem posesie, să recuperăm mingile cât mai sus, să facem pressing, să jucăm cu pase scurte, să mișcăm mingea cât de mult, să destabilizăm adversarul prin pase scurte!”, a spus Constantino.

Mai mult, calificarea în play-off devine un țel pentru antrenorul italian.

„Am mare ambiție, sunt competitiv, așa trăiesc. Sper să ajung cât mai sus cu FCU. Vreau să bat pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB. Trebuie să părăsim zona play-out-ului și să ne propunem cât mai mult.

Cupa este o altă țintă pe care o avem. Dar să ajungem în play-off este ceea ce visăm. Nu e un obiectiv ușor, dar sperăm la tot ce e mai bun.

Sunt perfecționist. Viața mea e fotbalul, îl trăiesc non-stop. Tot ce fac se învârte în jurul lui. Mi-am sacrificat viața pentru fotbal, la el mă gândesc tot timpul, chiar și când nu sunt pe teren sau la antrenament. E greu să vorbești cu mine despre altceva în afară de fotbal!”, a mai admis tehnicianul celor de la FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed