S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu! Noul antrenor de la FCU Craiova a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri incendiare din interior

S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu! Noul antrenor de la FCU Craiova a dat cărţile pe faţă. Au apărut dezvăluiri incendiare din interiorul formației din Bănie. Ce relație există între patronul oltenilor și actualul tehnician al echipei.

În octombrie 2023, Giovanni Costantino (39 de ani) a fost numit antrenor la FCU Craiova. Acum, echipa sa este pe locul 9 în SuperLiga, cu 27 de puncte obținute după 21 de etape disputate.

S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu!

Întrebat fiind ce relație are cu Adrian Mititelu, patronul echipei, Costantino a spus că se bucură de încrederea și respectul finanțatorului din Bănie, conform Flashscore.

„Am ajuns la rezultate foarte bune în ultima parte. La început, nu a fost ușor. Fotbalul pe care eu vreau să-l joc nu e simplu pentru fotbaliști. Așa că a trebuit să existe o perioadă de adaptare.

Defensiv, a trebuit să îndreptăm lucruri. Primeam foarte multe goluri. În ultimele jocuri, am reușit să corectăm lucrul ăsta. E foarte important să creăm o bază. Suntem pe un drum bun, construim o echipă stabilă.

(n.r. Cum e Mititelu ca patron? Aveți libertatea pe care v-o doriți ca antrenor?) Președintele iubește foarte mult fotbalul și clubul ăsta. Se luptă pentru FCU Craiova. Am mare respect pentru el.

E o persoană care suferă pentru echipă, merită tot respectul celor care lucrează aici. Mă respectă, îmi apreciază profesionalismul și are încredere în ceea ce fac alături de staff-ul meu”, a afirmat Costantino, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed