Sorana Cîrstea, pusă într-o ipostază incredibilă. Fanii au luat foc imediat. Ce a pățit românca

Sorana Cîrstea, pusă într-o ipostază incredibilă. Fanii au luat foc imediat pe rețelele de socializare după ce au văzut ce a pățit românca la Brisbane. A ieşit un scandal uriaş în Australia.

Jucătoarea din Târgoviște a fost eliminată în turul doi al turneului din Australia, dotat cu premii totale de 1.736.763 de dolari. A pierdut în fața cehoaicei Linda Noskova, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Sorana Cîrstea, pusă într-o ipostază incredibilă

Sorana Cîrstea a fost pusă într-o ipostază incredibilă de către organizatorii de la Brisbane. Cea mai bună jucătoare de tenis din România, și a 10-a favorită la Australian Open, a jucat pe un teren care avea tribune doar pe o jumătate de arenă. Chiar dacă în complex sunt patru arene mari, românca a jucat pe terenul cu numărul 14, unul obscur.

Internauții au remarcat acest lucru imediat, iar ironiile nu au întârziat să apară.

„Cîrstea și Noskova au fost puse să joace în parcare”, este unul dintre comentarii.

Meciul a durat două ore şi 21 de minute. Sorana a reușit 10 ași în acest meci în care a irosit 11 mingi de break.

Noskova va juca în optimi contra Juliei Riera (21 de ani, #137 WTA), care a eliminat-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (29 de ani, 21 WTA) scor 6-3, 6-4.

Jucătoarea din Târgoviște a jucat direct în turul doi. Pentru prezența în această fază a competiției va primi 14.000 de dolari şi 32 de puncte WTA. Românca revenise la Brisbane după 5 ani. Pe tabloul principal al acestui turneu nu mai este nicio reprezentantă a țării noastre.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed