Marius Șumudică a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin. Antrenorul lui Gaziantep a spus clar

Marius Șumudică a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin. Antrenorul lui Gaziantep a spus clar ce îl așteaptă pe fotbalistul de la Genoa.

Internaționalul român (21 de ani) este dorit de Tottenham, daa se pare că cele două cluburi poartă discuții privind suma de transfer. Sky Sport Italia susține că diferența dintre cât vrea Genoa și cât sunt dispuși cei de la Tottenham să plătească este de 12 milioane.

Marius Șumudică a spus ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

Antrenorul celor de la Gaziantep a vorbi despre internaționalul român. Acesta ar putea ajunge în această iarnă la Tottenham. Potrivit presei din străinătate, cele două cluburi au început deja negocierile. De asemenea, mai sunt și alte cluburi care ar fi interesate de serviciile românului.

„Când am fost întrebat în Turcia, am spus că Drăgușin e singurul jucător care poate evolua la Fenerbahce și Galatasaray. Nu-l urmărisem foarte atent până atunci. Dar acum, că am stat în casă, am văzut meciul cu Inter. Și mi-am dat seama de ceva. Se vede după fața lui.

Eu nu prea mă înșel la jucători. E un băiat de o modestie ieșită din comun. A muncit foarte mult să ajungă aici și îl felicit. Cred că va face subiectul unui transfer de proporții. E unul dintre puținii români care joacă la un nivel înalt. Și dacă s-ar da 20 de milioane pe el ar fi bine. Treizeci de milioane e sumă destul de mare. E clar.

Mai ales că noi nu avem rezultate în cupele europene. Cu un transfer de acest gen mai scoți capul în lume. Se mai scrie, se mai aude. Te mândrești și tu că ești român. Mă întrebau în Turcia de el. Ești mândru când auzi că un român se poate transfera pe o astfel de sumă”, a declarat Marius Șumudică, la plecarea în Turcia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed