Radu Drăguşin, asaltat de oferte! Echipa uriaşă care îl vrea pe tricolor. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Radu Drăguşin este asaltat de oferte! S-a aflat care este echipa uriaşă ce îl vrea pe tricolor. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră din interior despre internaționalul român de la Genoa.

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a transmis că inclusiv formația Milan a pus ochii pe jucătorul român.

Radu Drăguşin, asaltat de oferte!

Fundașul în vârstă de 21 de ani are o cotă de piață de 20 de milioane de euro, iar clubul Genoa a stabilit un preț de vânzare de 30 de milioane de euro pentru fotbalistul său.

„N-am bătut nicio palmă, nu ştim dacă s-au înţeles Tottenham cu Genoa, sau Milan cu Genoa, sau Napoli cu Genoa. Apar echipe în fiecare zi. Important e să se facă. Fabrizio Romano ştie mai bine decât mine se pare. Nu ştiu de unde îşi informaţiile, dar nu e nimic făcut.

Eu nu pot să fac nimic, eu depind de Genoa. După ce Genoa se înţelege cu un club, abia apoi pot eu să negociez. Eu nu am vorbit de salariul lui. Nu am primit nicio ofertă. Şansele să rămână la Genoa sunt 50-50%. Când Genoa se înţelege cu un club, abia atunci intru eu în acţiune”, a afirmat Manea, conform Antena Sport.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a transmis că Drăguşin poartă negocieri cu patronii de la Tottenham.

„Înţeleg că negocierile sunt în plină desfăşurare între Tottenham şi Genoa pentru Radu Drăguşin. Totul după ce există un acord cu fundaşul central român în ceea ce priveşte condiţiile personale.

Oficialii lui Spurs sunt încrezători că vor ajunge la un acord, pe măsură ce avansează negocierile zilnice. Nu există nicio modificare în ceea ce priveşte aducerea lui Jean-Clair Todibo, transferul fiind aproape picat”, a scris Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed