Scandal uriaş în Superliga! Dan Şucu îl atacă dur pe Gigi Becali. Ce l-a enervat pe şeful celor de la Rapid

Scandal uriaş în Superliga! Dan Şucu, acționarul majoritar al echipei de lângă Podul Grant, îl atacă dur pe Gigi Becali, patronul de la FCSB. S-a aflat ce l-a enervat pe şeful celor de la Rapid.

După ce i-a transferat pe Ermal Krasniqi, Florent Hassani și Borisav Burmaz, clubul Rapid urmărește să-l aducă la echipa din Giulești și pe Damjan Djokovic (33 de ani).

Scandal uriaş în Superliga

De altfel, mijlocașul croat nu mai este dorit de Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor spunând că vrea să-l lase liber de contract.

„Nu am primit nicio ofertă de la Rapid pentru Djokovic. Dar poate să-l ia liber. Nu vreau niciun ban”, spunea Gigi Becali recent.

Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a vorbit despre un posibil transfer al lui Damjan Djokovic la echipa sa, el afirmând că așteaptă să vadă dacă jucătorul va deveni liber de contract pentru a hotărî dacă îi va face o ofertă.

„Djokovic este fotbalistul celor de la FCSB în acest moment. Vă pot spune doar că noi, la Rapid, nu ne facem planul de achiziții în funcție de declarațiile lui Gigi Becali sau ale locotenenților săi.

De multe ori ele nu sunt conforme cu realitatea. Spun una și fac alta, din acest motiv nu punem baza foarte mult pe ele.

Dacă Djokovic va fi un jucător liber de contract, atunci Rapid va lua o decizie internă legată de interesul pentru el”, a spus Dan Șucu, conform ProSport.

„Gigi a fost clar. Va renunța la Ganea, Djokovic și Rotariu. Și vrea să-l vândă pe Compagno. În cazul celor trei, avem o singură variantă. Trebuie să ne înțelegem cu ei și să plece. Dacă nu vor, nu pleacă. Nu poți să îi forțezi.

Oricum nu vor merge în cantonamentul de iarnă. E decizia patronului. Dar le vom oferi condiții de pregătire conform contractelor”, a transmis Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed