Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Ce a făcut sportiva de Anul Nou. S-a aflat totul

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Ce a făcut sportiva de Anul Nou. S-a aflat totul.

Înainte ca petrecerea să înceapă, jucătoarea de tenis a postat și un mesaj pentru fanii săi pe Instagram, în care a transmis că este optimistă și așteaptă lucruri bune de la noul an.

Unde a petrecut Simona Halep de Revelion

Simona Halep a decis ca în acest an să petreacă noaptea dintre ani în România, alături de familie. Sportiva a închiriat un restaurant în Sibiu, acolo unde se află de câteva zile.

Înainte de petrecere, fostul lider mondial s-a pregătit așa cum trebuie. A mers împreună cu mama sa la un salon de înfrumusețare. 

Noaptea dintre ani a petrecut-o la Restaurantul Plai, situat pe strada Timotei Popovici din Sibiu. Nu este o locație de lux, având o capacitate de doar 10 locuri. Simona a închiriat toată locația pentru ea, familie și câțiva prieteni, au scris cei de la Ora de Sibiu.

Înainte de startul petrecerii, jucătoarea de tenis a postat un mesaj pe conul său de Instagram.

 „Am puterea să spun: Mulțumesc, 2023!!! Totul se întâmplă cu un motiv și se întâmplă pentru tine, nu împotriva ta. 2024, abia aștept să te întâlnesc”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Halep, dezvăluiri despre viitor

Constănțeanca va fi audiată la TAS în luna februarie și speră să obțină o micșorarea a suspendării de 4 ani pe care a primit-o pentru dopaj. Într-un interviu pentru Euronews, aceasta anunța că ia în calcul să se retragă în cazul în care lucrurile nu vor ieși așa cum se așteaptă.

”A trecut deja mai mult de un an, fiecare zi a fost dureroasă, plină de emoții. A fost un șoc când am primit scrisoarea că proba mea de urină a fost pozitivă. Știu că nu am făcut nimic greșit, știu că sunt curată. Am fost mereu împotriva dopajului.

Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, a spus Simona Halep, pentru Euronews.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed