Scandalul momentului în Superliga! Probleme mari la rivala celor de la FCSB. Jucătorii, nemulțumiți de Sărbători

Scandalul momentului în Superliga! Probleme financiare uriașe la rivala celor de la FCSB. Jucătorii de la CFR Cluj, nemulțumiți de Sărbători. Ce măsuri vor lua elevii lui Andrea Mandorlini.

CFR Cluj, ocupanta poziției secunde în clasamentul din Superliga, întâmpină probleme cu bugetul salarial.

Scandalul momentului în Superliga!

Conducerea celor de la CFR Cluj nu poate acoperi cheltuielile reprezentate de salariile jucătorilor! Elevii lui Andrea Mandorlini au intrat în anul 2024 cu restanțe salariale de trei luni, conform gsp.ro.

Mai mult, conducerea clubului nu a oferit nicio informație cu privire la data când se vor încasa salariile restante.

Investiții serioase în transferuri

Neluțu Varga vrea să reinventeze lotul formației din Gruia. Patronul CFR-ului a anunțat cel puțin 7 transferuri în perioada de mercato din iarna aceasta.

„O să vină întăriri. Se vede că ne mai trebuie jucători în atac. Vom lua șapte jucători. Vor fi doi fundași, doi mijlocași și trei atacanți. Nu va fi niciunul din România.

Nu avem nicio țintă din România. Vom face o echipă extraordinară. Iar Mandorlini are tot sprijinul meu. Îmi place că jucăm spectaculos.

La capitolul plecări, pot să spun că sunt trei jucători care pleacă. Unul dintre ei este Konoplyanka. E o dezamăgire uriașă. A fost pariul meu, dar, din păcate, l-am pierdut.

Nu se poate ca înainte de fiecare meci în care antrenorul vrea să te bage să spui că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. Probabil nu mai are chef de fotbal. E subiect închis. Ne vom despărți de el la iarnă.

Și la Juricic e la fel. E un fotbalist în care am crezut. Din păcate, nu a reușit să se adapteze. Nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă. Iar al treilea este Bălgrădean.

Cu el vom rezilia în iarnă. Probabil vor mai pleca doi sau trei fotbaliști. Dar nu pot să vă mai spun nimic. Dar cei trei, despre care am spus, sunt subiect închis. Nu îi mai veți vedea începând din noul an!”, a declarat recent Nelu Varga.

Primul transfer s-a materializat. Atacant de 1,97 metri

David Ciubăican, atacant în vârstă de 19 ani, a fost golgheterul formației Șoimii Lipova, din Liga 3, în turul sezonului curent.

Tânărul a semnat cu CFR Cluj și va pleca, alături de lotul lui Andrea Mandorlini, în cantonamentul de iarnă, ce se va desfășura la Oliva Nova, în Spania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed