Cu cine vrea Gică Hagi să dea marea lovitură! Echipa Regelui visează să ajungă în Champions League. Noile vedete ale celor de la Farul / Foto

Cu cine vrea Gică Hagi să dea marea lovitură! Echipa de fotbal feminin a Regelui visează să ajungă în Champions League. S-au aflat noile vedete ale celor de la Farul Constanța. Vor să facă ravagii.

Gică Hagi s-a hotărât! Noul obiectiv al anului 2024. Echipa de fotbal feminin a lui Farul țintește spre Liga Campionilor.

Cu cine vrea Gică Hagi să dea marea lovitură!

În clasamentul din Superliga, Farul Constanța se situează pe locul 6, cu un cumul de 30 de puncte obținute în urma celor 21 de partide disputate până în prezent.

După ce a câștigat titlul de campioană a României sezonul trecut, Gică Hagi ridică ștafeta și plănuiește să cucerească Liga Campionilor alături de echipa de fotbalul feminin a lui Farul!

”Am reușit promovarea după un singur sezon în Liga 2 Feminin. Acest lucru cred că reflectă în totalitate implicarea pe care o avem și în acest segment.

Bineînțeles că nu ne mulțumim cu atât. Deși suntem la primul sezon în Superliga Feminină, ne-am propus ca obiectiv titlul de campioană.

Obiectivul propus ne-a determinat, bineînțeles, să schimbăm radical lotul după promovare și am reușit să aducem la Constanța nume importante din fotbalul feminin românesc și nu numai.

Firește, vom încerca apoi și o calificare în Champions League!”, a dezvăluit Tiberiu Curt, vicepreședintele celor de la Farul, potrivit ziuaconstanța.ro.

Persoana care îi poate îndeplini visul Regelui

Raluca Sârghe-Simes, antrenoarea echipei de fotbal feminin a Farului, este singura persoană care poate obține calificarea în Champions League.

”N-a fost greu să mă decid în privința venirii la Farul. În spatele acestui proiect, sunt oameni puternici, de valoare, care încearcă să dezvolte fotbalul feminin.

M-a atras proiectul în sine. Antrenamentele decurg foarte bine, fetele sunt tare dornice de afirmare, de cunoaștere și de confirmare. Am adus destul de multe jucătoare, încercând să facem o balanță în lot între cele experimentate și cele tinere. Cred că vom face o treabă bună și, în final, Doamne ajută să câștigăm și campionatul!“, declara Raluca Sârghe-Simes pentru Farul TV, în vară.

În prezent, echipa de fotbal feminin de la Farul se află pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte, iar lider este Poli Timișoara, cu 32 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed