Mihai Rotaru face revoluţie la CSU Craiova! Vedetele de titlu pe care i le aduce lui Ivaylo Petev. Este bomba momentului în Superliga

Mihai Rotaru face revoluţie la CSU Craiova! Vedetele de titlu pe care i le aduce lui Ivaylo Petev. Este bomba momentului în Superliga. Chiar în prima zi a noului an, patronul oltenilor speră să parafeze mutările.

Mihai Rotaru vrea să îi facă echipă de titlu lui Ivaylo Petev. După ce l-a adus, liber de contract, pe fundaşul dreapta finlandez Pyry Soiri, patronul lui CSU Craiova nu se opreşte.

Mihai Rotaru face revoluţie la CSU Craiova!

Mihai Rotaru pregăteşte două mutări din Superliga. A pus ochii pe doi jucători de la Petrolul pe care speră să îi ia din startul anului. Este vorba despre Marian Huja şi Jair, conform prosport.ro. Sursa citată spune că cele două părţi nu s-au înţeles la preţ, momentan, dat dar în iarna aceasta sunt şanse ca prahovenii să accepte oferta din partea lui Rotaru. Acesta ar accepta să achite cel mult 100.000 de euro pe jucătorul care se află pe final de contract cu Petrolul.

Prima parte a sezonului nu a fost una prea reuşită pentru cei de la CSU Craiova. Echipa lui Rotaru este departe de liderul Superligii, FCSB. Formaţia acestuia se află pe locul 3 al clasamentului. Distanţa faţă de vicecampioană este de 10 puncte. Ocupanta locului secund, CFR Cluj, are două puncte peste cei de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed