S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu! De ce nu a revenit în Superliga. Dezvăluiri incendiare ale lui Răzvan Lucescu

S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu! De ce nu a revenit antrenorul în Superliga. Au apărut dezvăluiri incendiare ale lui Răzvan Lucescu despre motivul pentru care tehnicianul a refuzat propunerea celor de la Dinamo.

Clubul Dinamo l-a dorit pe Mircea Lucescu în echipa lor, însă antrenorul a refuzat oferta grupării din „Ștefan cel Mare”.

S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu a lăsat să se înțeleagă că motivul pentru care tatăl lui nu a acceptat propunerea „câinilor roșii” este legat de Nicolae Badea, cel care deține AFC Dinamo, clubul din Liga 4 care are cea mai mare parte din palmaresul formației de fotbal create în 1948.

„Dinamo acesta nu are nici măcar palmaresul. Nu-mi dau seama cum de oamenii care dețin acest palmares și care spun că sunt dinamoviști… cum de lasă lucrurile așa?! Ce interes este în spatele acestui lucru?”, a afirmat Răzvan Lucescu, conform Playsport.ro.

Clubul din eșalonul secund, Dinamo 1948, are numai dreptul de a folosi numele, palmaresul și culorile.

Nicolae Badea: „Dinamo 1948 a primit doar un drept de utilizare”

Cu privire la palmaresul echipelor, Nicolae Badea a spus: „Evident că după 2005 (palmaresul) aparține lui Dinamo 1948. Începând cu ediția de campionat 2005-2006. Până atunci palmaresul aparține lui FC Dinamo (n.r. ACS FC Dinamo, societatea deținută de Badea, care are în prezent o echipă înscrisă în Liga 4).

Din 1948 până în 2005. (n.r. Clubul Sportiv Dinamo nu are nicio bucățică de palmares?) Nu, pentru că în 1993 și în 1995 întreg palmaresul a fost transferat de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, s-a transformat în Asociația Fotbal Club Dinamo.

(n.r. Există șansa să se întâmple o situație asemănătoare celei de la CSA Steaua și FCSB?) Nu, nu există, pentru că a fost o transformare juridică acceptată de instanță, acceptată de tribunal și dispusă de conducerea Ministerului. Atunci când s-a trecut la renunțarea la fotbal din partea cluburilor departamentale.

Dinamo 2001 a fost o societate, un SRL, cu asociat unic, FC Dinamo. Dinamo 2001 s-a transformat în SA. Schimbarea structurii acționariale s-a făcut prin majorări succesive de capital social. După anul 2005.

Dar Dinamo 1948 nu a primit niciodată în patrimoniu istoria, culorile sau brand-ul, a primit doar un drept de utilizare. (n.r. SC Dinamo are doar 3-4 trofee, iar restul sunt la ACS FC Dinamo?) Exact”, a declarat Nicolae Badea, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed