Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru Ianis Hagi. Greşeala uriaşă care s-a comis

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit. Mesaj clar pentru Ianis Hagi. Greşeala uriaşă care s-a comis în privința jucătorului de la Deportivo Alaves.

Fiul lui Gică Hagi a fost împrumutat de Rangers în această toamnă în Spania, dar Alaves nu are opțiune de împrumut.

Răzvan Lucescu îl apără pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost lăudat după ce a ajuns în Spania, dar are și o mulțime de contestatari. Răzvan Lucescu spune că în cazul fotbalistului se face o mare greșeală. Nimeni nu ar trebui să-l compare cu tatăl său. Antrenorul lui PAOK este însă conștient că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

”Nu este drept (n.r. cum este tratat). Asta este, o să sufere enorm în continuare. Vor fi comparații în continuare, iar lumea îl va critica cu mare ușurință mereu. Va fi văzut altfel de cum a fost văzut Gică Hagi la început și apoi când a avut vârsta lui Ianis. Nu are ce să facă, asta este realitatea. Trebuie să se obișnuiască și probabil îl va întări foarte tare, dar în sufletul lui vor rămâne frustrări”, a declarat Răzvan Lucescu pentru playsport.ro.

Internaționalul român, despre cum suportă comparația cu tatăl său

Ianis Hagi a vorbit într-un interviu pentru Digi Sport despre cum se simte atunci când este comparat cu Gică Hagi.

”M-am născut cu presiunea numelui, este greu la început, am folosit avantajele, nu dezavantajele. Gestionez bine această situație, mă motivează numele de pe spate.

Voi fi mereu comparat cu tata, cu ce a făcut el la vârsta respectivă, știam că așa va fi, dar mă ajută să cresc ca om și ca jucător, să-mi descopăr limitele. Sunt mândru că port numele Hagi și că fac parte din asemenea familie, țelul meu a fost să devin mai bun.

De la 15 ani știam că voi ajunge la națională și că voiam să mă bat titluri în străinătate, e loc de mai bine, dar putea fi și mai rău”, a declarat Ianis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed