Mihai Rotaru face curăţenie la CSU Craiova! Jucătorul pe care l-a dat afară imediat. Îi face echipă de titlu lui Ivaylo Petev

Mihai Rotaru face curăţenie la CSU Craiova! Jucătorul pe care l-a dat afară imediat. Îi face echipă de titlu lui Ivaylo Petev. Anunţuri de ultimă oră ale patronului echipei înaintea revenirii în Superliga.

Mihai Rotaru susţine că a adus un jucător important la CSU Craiova. Finalandezul Pyry Soiri a fost adus la echipă, din postura de jucător liber de contract.

Mihai Rotaru face curăţenie la CSU Craiova!

În schimb, Mihai Rotaru l-a dat afară pe Florin Borța. Jucătorul nu a reușit să se impună în primul 11. De-a lungul timpului a fost împrumutat la Petrolul și Concordia Chiajna, iar în acest sezon a adunat doar 4 apariții. Speră ca prin venirea finalandezului CSU Craiova să se bată la titlu în Superliga.

Mihai Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Căpățînă, mijlocaș central de meserie, care a avut prestații apreciate în ultima perioadă pe postul de fundaș dreapta. ”Un fundaș foarte activ (n.r.- Soiri), campion de două ori cu Helsinki. Mister (n.r.- Ivaylo Petev) crede că ne poate ajuta. A fost o soluție pentru noi, e un jucător foarte motivat, care vrea să câștige ceva în continuare. Borța va pleca în iarna aceasta, deci mai aveam nevoie de un fundaș dreapta.

E un post unde vrem o concurență bună. Îl avem pe Vlădoiu. Chiar dacă a jucat acolo, Căpățînă nu e fundaș dreapta. E un jucător extraordinar. Și dacă îl punem portar își face treaba foarte bine”, a spus Rotaru, în direct la Digi Sport.

Finanţatorul oltenilor i-a mai făcut o promisiune lui Ivaylo Petev. A spus că îi va mai aduce bulagrului doi jucători pentru ca cei de la CSU Craiova să se bată la titlu în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed