Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Dezvăluiri uluitoare ale oficialului de la FCSB. Ce le-a interzis fotbaliştilor

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Dezvăluiri uluitoare ale oficialului de la FCSB, din perioada în care a fost conducător la Oțelul Galați. A recunoscut ce aspecte erau complet interzise pentru fotbalişti.

Mihai Stoica a dat milităria jos din pod! Oficialul FCSB a făcut dictatură în vestiarul celor de la Oțelul Galați. A spus totul.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Actualul manager al FCSB-ului, Mihai Stoica, a dezvăluit aspectele care îl nemulțumeau în perioada în care a fost conducător la Oțelul Galați, și, de asemenea, condițiile pe care le impunea în vestiarul gălățenilor.

Oficialul le-a interzis jucătorilor să își achiziționeze mașini mai scumpe decât cea pe care o deținea el însuși.

„Eu în anii ’90 la Galaţi le-am interzis fotbaliştilor să-şi achiziţioneze o masină mai scumpă decât a mea. Eu aveam un Cielo.

Da, e dictatură! Şi întrebaţi-l pe Viorel Tănase de câte ori ne-a mulţumit pentru asta pentru că toată lumea era tentată să-şi cumpere maşini scumpe!”, a spus Meme Stoica, conform Orange Sport.

Mihai Stoica a fost președinte la Oțelul Galați în perioada 1992-2002, urmând apoi să se alăture vicecampioanei, prima dată din postura de director executiv, apoi din cea de manager general.

După mai multe scandaluri cu Gigi Becali, MM a demisionat de la FCSB în anul 2007 și a semnat cu Unirea Urziceni. La trei ani distanță, Stoica a revenit în sânul grupării roș-albastre.

În urma unui alt mic conflict cu latifundiarul din Pipera, oficialul a părăsit, din nou, FCSB în septembrie 2011. S-a reîntors apoi, continuându-și activitatea până în prezent, alături de vicecampioană.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed