Vestea momentului despre Dennis Man! S-a aflat imediat după meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Dennis Man! S-a aflat imediat după meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Tricolorul a avut o nouă evoluţie strălucitoare în tricoul celor de la Parma, în Serie B.

Parma s-a impus în fața celor de la Brescia, scor 2-0. Dennis Man a avut o nouă evoluție foarte bună pentru echipa sa.

Vestea momeentului despre Dennis Man!

Internaționalul român a început ca titular deplasarea de la Brescia. Dennis Man a fost schimbat în minutul 69, dar până în acel moment a reușit să marcheze un nou gol pentru parmegiani.

Man i-a pasat decisiv lui Adrian Bernabe, care a deschis scorul în minutul 18. Doar șase minute mai târziu, internaționalul român a reușit și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor. A dublat avantajul Parmei. Prestația mijlocașului ofensiv a fost apreciată de jurnaliștii italieni.

”Man și Bernabe conduc Parma cu o evoluție somptuoasă”, au titrat italienii de la parmalive. ”Man își păzește zona și o face la perfecțiune, oprind avansul fiecărui adversar. Aleargă și își cheamă coechipierii la ordine și astfel Parma obține o victorie prețioasă”, mai spune sursa citată, despre Dennis Man.

În urma victoriei cu Brescia, Parma a ajuns la 41 de puncte acumulate în 19 runde și este lider în Serie B. Pe locul doi, și el de promovare directă, se află Venezia, cu 35 de puncte, șase mai puțin decât Parma, câte are și Como, echipa de pe locul trei, primul de baraj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed