Dezvăluiri incredibile ale lui Florin Tănase! Toată lumea va rămâne mască. Cum putea ajunge la marea rivală, Dinamo

Dezvăluiri incredibile ale lui Florin Tănase! Toată lumea va rămâne mască. Chiar căpitanul celor de la FCSB a mărturisit că a fost la un pas de a ajunge la marea rivală, Dinamo. Totul se întâmpla pe vremea junioratului, înainte de a semna cu Viitorul lui Gică Hagi.

Pe când avea doar 16 ani, Florin Tănase a fost la un pas de a ajunge în curtea rivalei din Ştefan cel Mare. Până la urmă, a ajuns la Academia lui Gică Hagi. Mutarea nu s-a mai realizat pentru că Hagi a intervenit și l-a luat la Viitorul, de unde ulterior l-a transferat FCSB în 2016.

„Da, am avut înainte să merg la Hagi. Țin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton. Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo și îmi ofereau cazare în București și un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea și Hagi la Academie și atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. «Merg la Hagi!», i-am zis. Prin 2000 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”, a declarat Tănase, conform fanatik.ro.

Florin Tănase a ratat mai multe transferuri în străinătate, în ultimii ani. Acum vrea să rămână în România pentru a lua titlul cu FCSB. „Aș plăti clauza de 3 milioane de euro și m-aș cumpăra imediat! Sincer, nu mai sunt cu gândul la plecare. Sunt fericit aici, la Steaua, și-mi doresc să fac un sezon viitor bun și să luăm titlul.

Dar dacă va veni o ofertă foarte bună pentru mine din punct de vedere financiar, atunci am putea discuta și de un transfer”, a mai precizat atacantul vicecampioanei pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed