Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Care va fi soarta româncei. Verdict clar al specialiştilor

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! S-a aflat care va fi soarta româncei. Verdict clar al specialiştilor înaintea apelului pe care fostul lider mondial WTA l-a făcut la TAS. Sunt dezvăluiri de ultimă oră.

Simona Halep a fost interzisă de către acuzatorii de la ITIA timp de 4 ani, din tenis. Asta după ce a fost găsită vinovată în cazul de dopaj.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

Acum, americanii vorbesc despre demersul Simonei Halep de la TAS. Românca nu este singură în lupta pe care o duce pentru a-și demonstra nevinovăția în cazul de dopaj. Imaginea Simonei nu a avut de suferit după ce a fost suspendată 4 ani.

O publicație americană amintește că legendara Chris Evert este de partea Simonei Halep în acest caz. „Simona are multe legende ale tenisului de partea ei. Chris Evert a admis recent că o consideră nevinovată pe Halep și că nu ar fi folosit niciodată voit o substanță interzisă. Fostul ei antrenor Darren Cahill i-a apărat integritatea și inocența de la început.

Fostul antrenor Patrick Mouratoglou a admis recent că i-a dat suplimentul fără să știe că ar conține o substanță interzisă. Mulți, printre care și Evert, consideră că Mouratoglou este de vină pentru situația lui Halep”, spun cei de la Lob And Smash.

TAS a anunțat că Simona va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani. Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Halep speră să revină în circuitul mondial în 2024. Va avea parte de o revenire infernală. Ca urmare a suspendării a ieşit din clasamentul mondial. Va fi nevoită să participe doar la turnee mici. Competiţiile importante ar putea fi accesate doar dacă va fi invitată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed