Vestea momentului despre Sorana Cîrstea! Ce a făcut românca înaintea Crăciunului. Zi cu ghinion pentru sportivă

Vestea momentului despre Sorana Cîrstea! S-a aflat ce a făcut românca înaintea Crăciunului. Zi cu ghinion pentru sportivă. Cea mai bună jucătoare de tenis din România nu a avzt parte de un final prea bun de an.

Sorana Cîrstea, locul 26 WTA a avut o evoluție oscilantă la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, World Tennis League.

Vestea momentului despre Sorana Cîrstea!

Sorana Cîrstea a făcut parte din echipa Falcons. După victorii la dublu sau dublu mixt, contra unor adversare precum Iga Swiatek sau Arina Sabalenka a venit şi înfrângerea.

Echipa Soranei Cîrstea a pierdut sâmbătă meciul decisiv cu Eagles, fiind eliminată din cursa spre finală. Jucătoarea noastră a pierdut ambele confruntări. În pereche cu rusoaica Vera Zvonareva, Cîrstea a cedat cu 6-4. Apoi, a pierdut şi duelul cu dublul Mirra Andreeva – Sofia Kenin. Ulterior, Sorana Cîrstea a evoluat la simplu, dar a fost depășită de Sofia Kenin, tot cu 6-4.

Eagles a câștigat cu 22-18 contra lui Falcons și a ocupat locul al doilea, urmând să joace finala turneului cu Kites.

Sorana a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2023. Nu a reuşit să se impună la marile turnee WTA, dar a obținut performanțe excelente, în special în America.

Sportiva de 33 de ani termină anul pe locul 26 mondial, cu un câștig financiar consistent. A reuşit să strângă peste 1,5 milioane de dolari, cel mai mare premiu într-un an din cariera sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed