Radu Drăguşin rupe tăcerea! Tricolorul a dezvăluit cu cine îşi va petrece Sărbătorile. Tânăra care i-a sucit minţile fundaşului / Foto

Radu Drăguşin rupe tăcerea! Tricolorul a dezvăluit cu cine îşi va petrece Sărbătorile. Tânăra care i-a sucit minţile fundaşului. După progresul incredibil pe care l-a avut la Genoa, stoperul merită din plin vacanța de iarnă.

Datorită prestațiilor foarte bune avute în 2023, Radu Drăgușin a devenit rapid titular la naționala lui Edi Iordănescu, iar ofertele de transfer nu au încetat să apară. Multe formații importante din fotbalul european s-au arătat interesate de serviciile jucătorului de la Genoa.

Radu Drăguşin rupe tăcerea!

Radu Drăgușin nu va avea liber de Crăciun pentru că va juca în campionat cu Genoa. Însă acesta a declarat că își va petrece Sărbătorile de iarnă alături de iubita sa, care va face cozonaci.

„Da, aici le voi petrece (n.r.: sărbătorile), alături de iubita mea, care o să fie cu mine. Facem mâncăruri tradiţionale româneşti, cum ar fi cozonac sau sarmale. Eu nu prea beau, dar cozonacul îmi place foarte mult, mai ales cel făcut de iubita mea”, a spus Radu Drăguşin, potrivit as.ro.

Radu Drăgușin este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Fabrizio Romano confirmă interesul lui Tottenham

S-a zvonit că mai multe cluburi din Premier League sunt pe urma lui Radu Drăgușin, printre care Newcastle și Tottenham. Agentul fotbalistului, Florin Manea, a dezvăluit că a vorbit cu reprezentanți ai lui Tottenham, confirmând astfel interesul englezilor pentru fotbalistul român.

Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat în transferuri, a confirmat că Drăgușin a fost supervizat de un oficial de-ai lui Tottenham la meciul Genoa – Juventus, scor 1-1. Însă, pe lista de priorități a lui Spurs ar fi un fost fundaș de la FC Barcelona.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed