Simona Halep nu a fost norocoasă! Jucătoarea celebră care i-a făcut praf pe acuzatorii de la ITIA. A scăpat de suspendare

Simona Halep nu a fost norocoasă! Jucătoarea celebră care i-a făcut praf pe acuzatorii de la ITIA. A scăpat de suspendare. Ies la iveală amănunte incredibile despre o jucătoare de tenis care putea primi o suspendare la fel de mare ca românca.

Simona Halep a fost interzisă 4 ani din tenis. Asta din cauza acuzatorilor de la ITIA care au găsit-o vinovată în cazul de dopaj.

Simona Halep nu a fost norocoasă!

Tara Moore, fost număr 1 la dublu din Marea Britanie, a fost exonerată de o încălcare a regulilor antidoping. asta după ce Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (ITIA) a precizat, sâmbătă, că nu a avut nicio vină pentru această încălcare, conform Reuters.

Moore a fost suspendată provizoriu în iunie 2022. Asta din cauza prezenţei unei substanţe interzise într-o probă pe care a furnizat-o în timp ce concura la un eveniment WTA 250 la Bogota. Acolo a pierdut în finală.

ITIA spunea că eşantionul ei „A” conţinea metaboliţi de nandrolon şi boldenonă. Ambele substanţe se află pe lista de interdicţii a Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA) din 2022.

Moore a declarat că nu a luat niciodată în mod conştient o substanţă interzisă. ITIA a precizat că un tribunal independent a stabilit că sursa substanţei interzise a fost carnea contaminată consumată de ea şi de o altă jucătoare, Barbara Gatica din Chile, în zilele dinaintea recoltării probei.

„În consecinţă, nu s-a impus nicio perioadă de ineligibilitate pentru jucătoare. Suspendările provizorii impuse în cadrul Programului Antidoping pentru Tenis au fost ridicate imediat”, a transmis ITIA. Cu toate acestea, Gatica rămâne suspendată din sport. Asta din cauza unor abateri separate din cadrul Programului Anticorupţie în tenis, a adăugat ITIA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed