Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Dezvăluire crucială despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Dezvăluire crucială despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Fundaşul celor de la Genoa este extrem de curtat şi ar putea schimba echipa încă din această iarnă.

Radu Drăguşin este vânat de mai multe echipe. Acum, jurnalistul Fabrizio Romano vine cu noi amănunte despre viitorul românului.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin ar fi dorit de echipe precum Tottenham, Manchester United sau AS Roma. Grifonii ţin însă la preţ şi ar dori să obţină în jur de 30 de milioane de euro. Fabrizio Romano susţine că voluțiile lui bune din Serie A au impresionat pe toată lumea. În ultima perioadă, cota de piață a acestuia a explodat. În prezent, Drăgușin este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Fabrizio Romano a menționat faptul că directorul celor de la Tottenham, Johan Lange, a fost prezent la partida dintre Genoa și Juventus. A vrut să-l urmărească pe român la disputa de săptămâna trecută.

Totuși, acesta a dezvăluit că oficialii lui Tottenham nu au făcut încă o ofertă oficială pentru român și că un alt fundaș este prioritatea englezilor. „Înțeleg că directorul lui Totteham, Johan Lange, a fost în tribune la meciul dintre Genoa și Juventus, de săptămâna trecută, pentru a-l monitoriza pe Radu Drăgușin.

Momentan nu a fost nicio ofertă oficială pentru Genoa, dar cei de la Spurs îl monitorizează în continuare pe Drăgușin.

 

Jean Clair Todibo este mai sus pe lista de transfer, dar discuțiile încă nu sunt avansate”, a spus Fabrizio Romano, pe Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed