Favoritul lui Gigi Becali face senzaţie la arabi! Reuşita care i-a înnebunit pe suporteri. Edi Iordănescu trebuie să ştie / Video

Favoritul lui Gigi Becali face senzaţie la arabi! Reuşita care i-a înnebunit pe suporteri. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Un fost jucător de la FCSB face furori la noua sa echipă. Este vorba despre Florin Tănase.

Favoritul lui Gigi Becali a oferit o pasă de gol în victoria celor de la Al-Okhdood cu Al Shabab, scor 1-0. Meciul a avut loc în runda #18 a campionatului din Arabia Saudită.

Favoritul lui Gigi Becali face senzaţie la arabi!

Florin Tănase a fost decisiv la singurul gol al meciului. În minutul 3, fostul fotbalist de la FCSB a executat rapid o lovitură liberă din propria jumătate. L-a lansat pe Godwin Saviour, care a marcat cu un șut din interiorul careului.

Românul a gândit atât de repede faza, încât pasa acestuia nu a fost surprinsă de camerele tv. Tănase a fost folosit în spatele vârfului și a jucat pe toată durata meciului. Acesta a văzut cartonașul galben în minutul 47.

Nu a fost singurul român care a evoluat în acest meci. Şi Andrei Burcă a început meciul pe poziția de fundaș stânga, una neobișnuită pentru fostul fundaș central al CFR-ului, care a văzut cartonașul roșu în minutul 70. A fost eliminat de un român, partida fiind arbitrată de „centralul” Andrei Chivulete. Echipa celor doi români ocupă locul 12, cu 19 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Se pune presiune pe Edi Iordănescu! Meciul de care depinde totul. Obiectivul tricolorilor la EURO 2024

Se pune presiune pe Edi Iordănescu. Mihai Stoichiţă a...

Scapă cine poate: suspans total în SuperLigă!

Tensiunea va fi la cote maxime în ultima etapă...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed