Mihai Stoica, dat de gol! Ce face oficialul de la FCSB după meciuri. Fiica acestuia a făcut totul public / Foto

Mihai Stoica, dat de gol! s-a aflat ce face oficialul de la FCSB după meciuri. Fiica acestuia a făcut totul public. Sunt imagini inedite cu omul de încredere al lui Gigi Becali de la vicecampioană.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a fost dat de gol chiar de către fiica sa, Teodora Stoica.

Mihai Stoica, dat de gol!

Teodora Stoica a dezvăluit ce face oficialul roș-albaștrilor după fiecare meci al lui FCSB. Tânăra în vârstă de 29 de ani a postat pe rețelele sociale un videoclip cu tatăl său. Aceasta l-a surprins pe Mihai Stoica în timp ce revedea meciul dintre FCSB și Hermannstadt, scor 3-0, din cadrul etapei cu numărul 20 din Superliga.

Teodora Stoica a dezvăluit că tatăl său, după fiecare meci, urmărește partida în reluare.„Activitatea preferată după meci: să se uite iar la meci”, a scris Teodora Stoica, pe Tik Tok, alături de un videoclip cu tatăl său.

@teodorastoica activitatea preferată după meci: să se uite iar la meci #fyp #fy #fypシ #mmstoica ♬ original sound – Teodora Stoica

De ani buni, Teodora Stoica este angajata lui Gigi Becali la FCSB. Ea se ocupă de partea de social media a roș-albaștrilor. „Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a spus Teodora Stoica, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Deși lucrează pentru Gigi Becali, iar tatăl ei ocupă o funcție de conducere la FCSB, Teodora Stoica a surprins în momentul în care a fost întrebată dacă aceștia sunt șefii ei direcți. „Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram”, a explicat Teodora Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed