Marius Şumudică, dat afară de la Gaziantep?! Anunţ clar al antrenorului: ‘Am mână bună’

Marius Şumudică ar putea să-și piardă locul de la Gaziantep. Chiar antrenorul a vorbit despre acest subiect și a spus de ce depinde totul.

Șumudică a preluat echipa la începutul lunii septembie, fiind la a doua experiență pe banca turcilor după cea din 2019 – 2021.

Marius Şumudică, dat afară de la Gaziantep?

Marius Şumudică ar putea să aibă probleme la Gaziantep. Antrenorul a dezvăluit că soarta sa depinde de alegerile care vor avea loc. În cazul în care va rămâne actuala conducere, nu va avea probleme.

„Eu am mână bună așa în general. Bașkanul care a lucrat cu mine acum doi ani la Gaziantep a ajuns președintele Federației. Ieri am avut o discuție cu actualul președinte și îmi spunea: «Ai mână bună. În două săptămâni o să fiu primarul unei suburbii aici a Gaziantepului». Și atunci am avut o discuție în momentul respectiv să îmi dau seama despre ce se va întâmpla în viitor. Pot să pierd și cinci meciuri că dacă bașkanul continuă tot nu mă dă afară. Eu îmi fac treaba și pot doar să pregătesc echipa. (…)

Depinde de oamenii care vor veni. Din ce am înțeles, dacă se va schimba acest  bașkan care m-a adus pe mine se vor schimba și toți directorii care sunt în număr de 14 și omul care vine o face cu altă conducere și e posibil să renunțe și la antrenor. Există și această posibilitate”, a dezvăluit Marius Șumudică, pentru Fanatik.

Antrenorul român a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu șefii săi.

„Eu de când am preluat echipa sunt pe zece din 20 de echipe. În discuția pe care am avut-o cu bașkanul mi-a zis în felul următor: ‘Băi Șumudică, nu te-am adus aicea să mă salvezi de la retrogradare așa în cinci etape că nu ești magician, nu ești nimic. Ai făcut cinci victorii și ne așteptam să ai o echipă sau două sub tine, după care în iarnă ne ridicăm și să rămânem în ligă’. Ăsta e obiectivul acestei echipe care anul trecut a avut doar patru din actualii jucători. Campionatul a fost întrerupt pentru Gaziantep din cauza cutremurului și ei nu au jucat. Eu am preluat o echipă formată de altcineva”, a mai spus antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed