Lovitură devastatoare pentru Simona Halep! Anunţul care o pune la pământ pe româncă. Când va primi, de fapt, verdictul de la TAS

Lovitură devastatoare pentru Simona Halep! Anunţul care o pune la pământ pe româncă. S-a aflat când va primi, de fapt, verdictul de la TAS. Sportiva noastră a făcut apel la pedeapsa de 4 ani pe care a primit-o pentru dopaj.

Simona Halep a fost interzisă 4 ani din tenis. Asta după ce acuzatorii de la ITIA i-au dat o suspendare record.

Lovitură devastatoare pentru Simona Halep!

Simona Halep va fi audiată de TAS în perioada 7-9 februarie 2024. Nu știe însă data exactă când va primi verdictul în legătură cu cazul său de dopaj. Procesul ar putea dura mai mult decât credea.

Dosarul este unul uriaş. Are în jur de 8.000 de pagini. Adrian Marcu a anunțat că Simona va mai avea mult de așteptat până va afla verdictul de la TAS. Vicepreședintele Federației Române de Tenis speră ca fostul lider WTA să primească veşti bune şi rapide. „Eu îmi doresc și îi doresc să i se spună că poate să joace, că a fost o contaminare sau că nivelul de substanță era foarte mic și nu putea fi considerat doping.

Problema e că nu o să asistăm în februarie (n.r. – la un verdict). Dacă stai să te uiți, rezultatele după audieri au venit la cinci-șase luni.

Până vine verdictul sunt întâi audierile, tu vii cu nu știu ce… Din câte am înțeles, dosarul avea 8.000 de pagini. Cineva trebuie să le citească, nu e chiar așa ușor. Cred că o să dureze ceva, dar să sperăm că o să iasă bine”, a afirmat Marcu, conform gsp.ro.

Halep speră să i se reducă suspendarea şi să revină pe teren în 2024. Totuşi, va fi nevoită să joace doar la turneele mici. Competiţiile mari nu vor putea fi accesate de către fostul lider WTA decât pe baza de invitaţii. Asta pentru că a ieşit din clasamentul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed