Sorin Cârţu l-a dat de gol pe Mihai Rotaru! Şeful de la CSU Craiova s-a enervat cumplit. Ce a făcut după meciul cu Poli Iaşi

Sorin Cârțu l-a dat de gol pe Mihai Rotaru! Şeful de la CSU Craiova s-a enervat cumplit, imediat după finalul duelului cu Poli Iași. S-a aflat ce a făcut patronul oltean la sfârșitul partidei, în vestiar.

CSU Craiova a remizat în Bănie, cu Politehnica Iași, scor 2-2! Mihai Rotaru, reacție tranșantă. Sorin Cârțu a spus tot.

Sorin Cârțu l-a dat de gol pe Mihai Rotaru!

Sorin Cârțu a dezvăluit ce a făcut Mihai Rotaru, la finalul reprizei dintre CSU Craiova și Poli Iași, 2-2!

Patronul oltean a plecat grăbit la vestiare, fiind extrem de dezamăgit de scorul pe care tabela de marcaj l-a afișat la finalul partidei, mai ales că CSU Craiova a condus cu 2-0 la pauză.

„Îmi pare rău că aseară când a plecat nici n-am mai apucat să ne spunem sărbători fericite. A fost supărat. A plecat pe jos pe la vestiare cred.

Cred că dacă eram antrenor aseară la echipa asta spărgeam tot prin vestiare la ce s-a întâmplat. Și nu înțeleg deloc. Am o stare așa confuză.

Sentimentele sunt amestecate. Nici nu știi ce să faci: să critici, să încerci să cauzi motive. Așa masochism cum este la echipa asta eu n-am văzut la nimeni. Nici nu știi ce să zici după prima repriză!”, a spus Cârțu.

Reacție tranșantă: ”Pe ei i-aș fi certat primii!”

Cârțu a admis faptul că cei care au greșit cel mai mult în duelul cu ploieștenii au fost chiar jucătorii cu multă experiență în spate.

„Primii pe care îi certam și le imputam ceea ce s-a întâmplat pe teren sunt jucătorii ăștia cu experiență: Bancu, Mitriță, Kurtic, Koljic, Mateiu. Pe ei i-aș fi certat primii. Nu poți să accepți să se întâmple așa ceva. Să ai un adversar în genunchi și apoi să faci egal cu ei.

După pauză a fost un joc economicos. Să încerci să joci din puțin, pe combinații scurte. N-am mai văzut nimic din ceea ce s-a întâmplat în prima repriză când au fost demarcări, centrări, verticalizări!”, a continuat fostul președinte al oltenilor, conform Fanatik.

„Nu există nicio echipă în campionatul nostru să execute atât de slab fazele fixe!”

Fostul mare jucător și-a continuat discursul războinic la adresa oltenilor.

„Eu cred că nu există nicio echipă în campionatul nostru să execute atât de slab fazele fixe. Nu avem niciun fel de eficiență, nu creem periculozitate.

Crețu fundaș central e o problemă acolo. Nu ai voie să nu vii acolo la intercepție, să înlături pericolul mai repede. Ai așteptat balonul către tine și ăla și-a băgat piciorul și a dat penalty.

Nu trebuia să ajungem în postura asta. Am avut o primă repriză în care nu trebuia să-i dăm nicio șansă adversarului său își revină. Au dat două goluri pe niște gafe individuale. Dar nu trebuie să sărim pe Popescu. Au fost atâtea meciuri în care a salvat echipa.

Nu e prima dată când se întâmplă. Același lucru s-a întâmplat și la Hermannstadt. Sunt două meciuri în care tu în loc să ai șase puncte sau patru, ai doar două!”, a încheiat Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed