Drama uriaşă a vedetei lui Mihai Rotaru! Atacantul de la CSU Craiova, mărturii teribile. Cum a scăpat familia lui de război

Drama uriaşă a vedetei lui Mihai Rotaru! Atacantul de la CSU Craiova, mărturii teribile. Cum a scăpat familia lui de război. Momentele tragice pe care le-a trăit au lăsat urme adânci. Nimeni nu știa.

Vedeta lui Mihai Rotaru, declarații cutremurătoare! Elvir Koljic a mărturisit cum s-a refugiat familia sa pe timpul războiului.

Drama uriaşă a vedetei lui Mihai Rotaru!

Elvir Koljic a vorbit despre cum a perceput familia sa războiul din Bosnia-Herțegovina, dintre anii 1992 – 1995.

Eroul derby-ului cu CFR a mărturisit că acest episod reprezintă o amintire de coșmar, atât pentru sine, cât și pentru membrii familiei sale.

Părinții atacantului au găsit o cale de a părăsi granițele și s-au stabilit în Spania, însă, atât familia cât și cunoscuți ai sportivului au avut tragic de suferit. „Războiul ne‑a afectat pe toţi, majoritatea am pierdut în el oameni din familie sau prieteni. A fost o poveste foarte urâtă şi foarte dureroasă. Eu şi familia mea am fost norocoşi, ei au reuşit să emigreze în Spania în 1993. Apoi ne‑am întors în Bosnia când eu aveam vreo 3 ani!”, a spus Elvir Koljic.

”Am fost foarte fericit!”

Atacantul oltenilor nu a omis din a ilustra și o amintire frumoasă trăită alături de familia sa, din copilărie.

„Am fost foarte fericit când părinţii mei mi‑au făcut cadou prima minge de fotbal şi primele ghete. Nu mai ştiu cât aveam, probabil vreo 4‑5 ani. Mi se spunea Brate, dar era o o poreclă comună, pentru că noi spunem brate aproape la fiecare, bratele meu. În limba noastră, brate înseamnă frate!”, a declarat „Dragonul”, potrivit Fanatik.

Mesaj pentru suporteri: ”Aveți încredere în noi!”

Elvir Koljic este părere că lotul oltean are stofă de campioană a României.

„Fraţilor, vreau să vă rog să aveţi încredere în noi. Sunteţi foarte importanţi şi cu toţii ne dorim sincer să fiţi fericiţi. Anul acesta avem un lot foarte bun şi cred că, dacă vom fi cu toţii împreună şi ne vom sprijini la bine şi la rău, putem să câştigăm titlul pe care ni‑l dorim şi pe care îl merităm!”, a spus atacantul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed