Îl dă afară imediat! Jucătorul de care Gigi Becali vrea să scape. Dezvăluiri de ultimă oră de la FCSB

Îl dă afară imediat! Jucătorul de care Gigi Becali vrea să scape. Latifundiarul din Pipera l-a adăugat de urgență pe lista de transferuri. Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul vicecampioanei.

Jucătorul care a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali! Mijlocașul grupării roș-albastre i-a pus condiții dure patronului.

Jucătorul de care Gigi Becali vrea să scape!

Eduard Radaslavescu, mijlocașul vicecampioanei în vârstă de 19 ani, nu mai are încrederea lui Gigi Becali! Patronul FCSB-ului și-a anunțat dezamăgirea față de evoluțiile tânărului, însă despărțirea de FCSB va fi hotărâtă chiar de către jucător.

Conform digisport.ro, Radaslavescu i-a pus o condiție patronului, și anume, plecarea sa se va materializa doar dacă latifundiarul va accepta ca jucătorul să devină liber de contract.

Becali a mai vrut să îl transfere pe tânăr, chiar la finalul perioadei de mercato din vară. Radaslavescu ar fi trebuit să ajungă în vestiarul celor de la FC Botoșani, însă transferul nu a fost aprobat de către jucător.

Mijlocașul ar fi dorit, în schimb, să revină în cadrul formației lui Gică Hagi, însă transferul la Farul Constanța nu s-a putut aproba. Produs la Farul Constanța, Eduard Radaslavescu a ajuns la FCSB în vara anului 2022. Becali a fost de acord să plătească 1 milion de euro în schimbul serviciilor mijlocașului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed