Vestea momentului pentru cei de la Dinamo! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului

Vestea momentului pentru cei de la Dinamo! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului. Este o dispută crucială pentru ambele echipe, codaşe în Superliga.

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publică brigada care va conduce ultimul meci din etapa cu numărul 20 din Superliga.

Vestea momentului pentru cei de la Dinamo!

Dinamo trăieşte periculos în Superliga. Imediat după ce a promovat echipa din Ştefan cel Mare e într-o criză profundă. E abia penultima în Superliga şi nu a mai câştigat de 15 meciuri.

Omul lui Răzvan Burleanu a făcut publică brigada care va conduce meciul de luni seara. Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FC Botoşani – Dinamo, care va avea loc, luni, de la ora 20.00, în etapa a XX-a a Superligii.

Colţescu va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Alexandru Cerei, în timp ce Sorin Vădana va fi rezervă. În Camera VAR se vor afla Horaţiu Feşnic şi Ovidiu Artene. Observatori vor fi Sorin Boca şi Viorel Anghelinei.

Înaintea meciului direct, FC Botoşani-Dinamo, cele două echipe se află pe ultimele locuri în Superliga. Moldovenii au doar 9 puncte, în timp ce câinii au doar cu unul mai puţin. Mai mult, formaţia antrenată acum de Andrei Patache nu are nicio victorie în 19 meciuri disputate în sezonul regulat din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed