Elias Charalambous va fi uimit! Anunţ clar al unui fost jucător de la FCSB. Cine va câştiga titlul în Superliga

Elias Charalambous va fi uimit! Anunţ clar al unui fost jucător de la FCSB. S-a aflat cine va câştiga titlul în Superliga. Fostul goalkeeper lituanian de la roș-albaștrii le dă speranțe jucătorilor lui Gigi Becali.

Giedrius Arlauskis, portarul care și-a anunțat recent retragerea din fotbal, dă credit jucătorilor de la FCSB că anul acesta vor lua titlul.

Anunţ clar al unui fost jucător de la FCSB

Lituanianul a vorbit și despre golul anulat lui Florinel Coman din partida cu CFR Cluj, și este de părere că a fost anulat pe nedrept.

„Părerea mea este că FCSB va câştiga titlul. Dacă va intra în formă după pregătirea din iarnă… Dacă-şi intră Gigi în mână… Am văzut fazele de la CFR Cluj – FCSB. La golul lui Florinel Coman am văzut furt. Made in România!

De ce să se supere cei de la CFR Cluj? Că arbitrul n-a dat gol? A fost «furt», între ghilimele. A fost o greşeală care a costat victoria. Nu poţi să faci asta!”, a spus Giedrius Arlauskis, pentru Fanatik.

Arlauskis a mărturisit că FCSB-ul este o echipa care nu se refuză și ca pe el nu l-au interesat banii, singura condiție a fost durata contractului.

„Nici acum, când e FCSB, nu se refuză un asemenea club, după părerea mea. Discuția cu Argăseală… am venit, am zis că accept dar cu o condiție, să fie un contract pe un an, iar salariu să fie cât vreți voi, nu mă interesează.

Nu am negociat, am spus că vreau un an, asta e condiția mea, să joc un an și să plec. Nu spun sumele, că după mă ceartă lumea că dau din casă”, a mai zis Arlauskis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed