Românca celebră care a spart toate barierele! I-a sucit minţile unui dinamovist şi face senzaţie în mediul virtual. Imagini şi dezvăluiri care îţi vor tăia respiraţia / Foto

Românca celebră care a spart toate barierele! I-a sucit minţile lui Andrei Bendeac şi face senzaţie în mediul virtual. Imagini şi dezvăluiri care îţi vor tăia respiraţia din prima secundă.

Iubita lui Andrei Bendeac face ravagii pe Only Fans! Bruneta nu s-a sfiit și a împărtășit cu fanii cele mai satisfăcătoare imagini.

Românca celebră care a spart toate barierele!

Andrei Bendeac, directorul social media al celor de la Dinamo și fratele marelui actor Mihai Bendeac, a fost unul dintre cei mai devotați susținători ai proiectului Dinamo. 

Iubita sa, Mihaela Răducu, absolventă a Facultății de Geografie din București, impresionează zi de zi cu postările sale provocatoare. Bruneta este deținătoarea unui cont de Only Fans, unde a reușit să strângă aproape 8000 de aprecieri.

„Aici avem niște lucruri blocate pe Instagram!”, scrie Mihaela pe contul de OnlyFans.

”Nu mă mai prefac!”

În ceea ce privește activitatea de la Dinamo, Andrei Bendeac a abordat un discurs războinic referitor la demersul echipei din Ștefan cel Mare.

”Pentru mine nu mai contează că sunt în club, nu îmi mai mușc limba, nu mă mai prefac că totul e numai lapte și miere. Este clar că e o panică generală în club, nu poate nimeni să-mi spună că totul e bine, să am răbdare… Sunt prea multe lucruri similare cu sezonul în care am retrogradat.

Trebuie să o scoatem la capăt, pentru că în ritmul ăsta ne vom rupe și mai mult! Vedeam și la meci 3 grupuri de băieți strânse separat… este o situație dacă nu rușinoasă, măcar nedemnă de Dinamo. Doar cu dialog și resurse putem să o scoatem la capăt. Important este să nu avem războaie, ci să se creeze o presiune productivă!”, a admis Andrei Bendeac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed