Mihai Stoica face anunţul momentului! Dezvăluiri incredibile despre Andrea Compagno. Ce se întâmplă, de fapt, cu atacantul italian

Mihai Stoica face anunţul momentului! Dezvăluiri incredibile despre Andrea Compagno. Ce se întâmplă, de fapt, cu atacantul. Latifundiarul din Pipera a hotărât care va fi viitorul italianului.

Mihai Stoica a vorbit despre Andrea Compagno! Noi vești despre transferul vârfului italian. Perioada de mercato din iarnă se anunță de foc în vestiarul vicecampioanei.

Mihai Stoica face anunţul momentului!

Gigi Becali și-a redus pretențiile și a stabilit un nou preț pentru Andrea Compagno!

Oricine dorea să îl achiziționeze pe italian din vestiarul vicecampioanei trebuia să achite suma de 500.000 de euro.

Omul cu banii de la FCSB era pregătit să își asume o pierdere de 1 milion de euro, 1,5 milioane fiind suma pe care a achitat-o Becali lui Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, fosta echipa a atacantului.

Mihai Stoica a declarat, acum, contrariul. Se pare că Gigi Becali nu ar mai fi dispus să-l cedeze pe Compagno în această perioadă de mercato. 

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi!”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB se va duela cu FC Hermannstadt, sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed