Gigi Becali, de nerecunoscut! Decizia incredibila pe care a luat-o. Totul a devenit public

Gigi Becali, de nerecunoscut! Decizia incredibila pe care a luat-o. Latifundiarul din Pipera s-a lăsat influențat de oficialii vicecampioanei și a renunțat la transferul unui jucător. Totul a devenit public.

Daniel Paraschiv, de la Hermannstadt, refuzat la FCSB! Gigi Becali a recunoscut cine sunt contestatarii sportivului. 

Gigi Becali, de nerecunoscut!

Gigi Becali a urmărit intens activitatea celor de la FC Hermannstadt. Din vestiarul sibienilor, omul cu banii de la FCSB l-a transferat deja oficial pe Baba Alhassan, jucător ghanez în vârstă de 23 de ani.

Finanțatorul grupării roș-albastre a fost interesat și de Daniel Parashiv, însă oficialii vicecampioanei s-au opus mișcării, motivul fiind faptul că jucătorul nu se potrivește stilului de joc al FCSB.

„Mie mi-a plăcut Paraschiv. Nu prea sunt ei de acord. Că nu e jucătorul care ne trebuie. Nu e foarte puternic, nu e un marcator autentic. Nu fac tot timpul doar ce vreau eu. Dacă ei (n.r. – cei din staff-ul tehnic) spun că nu, mă retrag și eu.

Dacă vreau cu adevărat, da, dar de acum nu mai fac așa, după ce am luat țepele pe care le-am luat!”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Daniel Paraschiv, scurt istoric

Potrivit Transfermarkt, Daniel Paraschiv are o cotă de piață în valoare de 1 milion de euro. În urmă cu doi ani, pe vremea când jucătorul își făcea apariția în vestiarul celor de la FC Hermannstadt, Paraschiv era cotat la 250.000 de euro.

Datorită prestațiilor sale în tricoul sibienilor, jucătorul a fost convocat la echipa națională, unde a evoluat într-un amical cu Moldova. Debutant, atacantul a reușit să înscrie pentru reprezentativa României, în repriza secundă.

În cadrul competiției interne a acestui sezon, Paraschiv a reușit să bifeze 6 goluri și 3 pase decisive, în cadrul celor 19 etape disputate.

De-a lungul carierei, atacantul a mai fost legitimat la cluburi precum Hărman, Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj, Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed