Alertă la FCSB înaintea campionatului! Vin pe Arena Naţională să bată vicecampioana: ‘Au probleme’

Alertă la FCSB înaintea începerii campionatului! Nou-promovata, U Cluj vine pe Arena Naţională cu tupeu să bată vicecampioana. Chiar antrenorul şepcilor roşii, Erik Lincar a fost cel care a făcut anunţul.

FCSB – U Cluj este duminică seara, de la ora 21.30, în prima etapă a noului campionat. Venit ca adversar în Bucureşti, Erik Lincar spune că va juca fără menajamente împtrova roş-albaştrilor. Spune că a urmărit amicalele echipei lui Toni Petrea şi că aceasta are probleme.

„Pregătim jocul contra lui FCSB cu mare seriozitate. Am urmărit ultimele lor jocuri. Încercăm să ne facem planul foarte bine pentru meciul de duminică. Ei au avut două meciuri cu două echipe din Moldova, apoi cel cu Mioveni, de la Berceni. La Galați, a fost un joc echilibrat. Vom încerca să îi blocăm și să înscriem pe Arena Națională.

Știam că Tănase va juca. A încercat să se protejeze. Cei de la Oțelul au jucat dur. Pentru un joc amical, mi s-a părut cam mult. Majoritatea jucătorilor de la FCSB au încercat să se protejeze. Au făcut și un transfer, sunt curios dacă va juca duminică. Fundașii laterali sunt cam aceiași.

Singurele probleme pe care le au sunt la fundașii centrali și la mijlocașul defensiv. Noi am avut evoluții foarte bune și în Austria. Ne-am creat multe situații de a marca, dar mingea nu a intrat în poartă”, a declarat Erik Lincar, conform Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed