Edi Iordănescu taie în carne vie! Anunţ de ultimă oră al selecţionerului. Jucătorii îndepărtaţi de la echipa naţională

Edi Iordănescu taie în carne vie! Anunţ de ultimă oră al selecţionerului. Acesta a vorbit despre jucătorii care ar putea fi îndepărtaţi de la echipa naţională în urma rezultatelor slabe din Liga Naţiunilor.

Naţionala României e ciuca bătăilor în Liga Naţiunilor. După 4 meciuri avem o singură victorie şi trei înfrângeri şi ne-am instalat în poziţia de lanternă roşie a grupei. Chiar dacă s-a vorbit despre demiterea lui Iordănescu Jr., până la urmă şefii FRF au decis să îi dea credit.

Actualul selecționer pregătește mai multe schimbări importante în lotul „tricolorilor”. Ar putea chiar să renunţe la mai mulţi tricolori care au dezamăgit în meciurile cu Bosnia şi Muntenegru. „(n.r. despre schimbările pregătite la naționala României) Rămâne să vedeți. Eu am venit cu niște propuneri clare către conducerea Federației. Am fost în discuții astăzi patr ore și ceva cu Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță și staff-ul meu și am stabilit ce drum trebuie să avem și ce strategie aplicăm”, a spus Edi Iordănescu, anunţă Digisport.

Şi FRF, prin Mihai Stoichiţă, i-au dat mână liberă selecţionerului. ”Mi se pare normal să aibă astfel de propuneri. Vorbim de rezultatele negative. Dacă drumul bătătorit nu a mers, trebuie să încerci altul. Trebuie să evaluezi viața individuală și de grup a jucătorilor. Trebuie să reușească ca antrenor. Nu pot să spun că vor fi nume importante din lot, ci numele pe care le consideră el din lot. Jucători care nu au dat randament. Nu mai poate fi o surpriză dură o schimbare”, a spus Mihai Stoichiță, conform sursei citate.

România mai are două meciuri de disputat în Liga Naţiunilor. La finalul lunii septembrie, tricolorii vor evolua pe teren propriu cu Bosnia şi în deplasare cu Finlanda, singura echipă pe care am reuşit să o batem în această grupă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed