Marius Şumudică la FCSB?! Antrenorul a dat un răspuns clar. Şi-a decis deja viitorul

Marius Şumudică la FCSB?! Antrenorul a dat un răspuns clar. Tehnicianul de la Gaziantep și-a decis deja viitorul. Ce spune despre ideea de a ajunge să antreneze formația patronată de Gigi Becali.

Marius Șumudică a fost întrebat de unul dintre suporterii de la FCSB dacă ia un calcul să ajungă antrenor la echipa bucureșteană.

Marius Şumudică la FCSB?!

Tehnicianul celor de la Gaziantep a răspuns că nici măcar nu se gândește la o astfel de variantă.

„Mă, Florine (n.r. numele fanului care l-a întrebat dacă vine la FCSB), mă… N-ai altă treabă de făcut la ora asta? Îi mulțumesc, dar nu se pune problema”, a spus Marius Șumudică, conform Playsport.ro.

Mai apoi, Șumudică a vorbit despre lupta pentru titlul Superligii din actualul sezon, antrenorul spunând care sunt, în opinia sa, echipele care se vor bate pentru câștigarea trofeului.

„Nu există o echipă care este favorită la câștigarea campionatului. Le văd în lupta la titlu pe CFR, FCSB și Rapid. Cred că Farul va reveni. Nici ‘U’ Cluj nu ar trebui exclusă. Chiar dacă a făcut un joc mai slab din punct de vedere tactic.

Dinamo a făcut unul dintre cele mai bune jocuri aseară. Clujul a scos un rezultat pozitiv și asta înseamnă mult. Au ajuns acolo datorită unor jocuri foarte bune. Cred că dacă își vor reveni, vor putea juca în cupele europene”, a afirmat Marius Şumudică, potrivit Digisport.ro.

Marius Șumudică: „Îmi pare rău de Rapid”

Marius Șumudică a lansat un avertisment pentru cei de la Rapid, dat fiind eșecul suferit de formația lui Cristiano Bergodi în fața celor de la FC Voluntari, scor 1-2.

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a mai spus tehnicianul, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed