Dumitru Dragomir a dat verdictul! Ce spune despre vedetele care au ajuns la FCSB. Ordin pentru Elias Charalambous

Dumitru Dragomir a dat verdictul! Ce spune fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal despre vedetele care au ajuns la FCSB. Cu cine ar putea Elias Charalambous să o dea în bară.

Dumitru Dragomir, impresionat de noile achiziții ale grupării roș-albastre! A analizat în detaliu lotul lui Elias Charalambous.

Dumitru Dragomir a dat verdictul!

Dumitru Dragomir a făcut o analiză asupra transferurilor efectuate de FCSB în cadrul pre-perioadei de trasnferuri din iarna aceasta. Vicecampioana a bătut palma cu Luis Phelipe și Baba Alhassan.

Fostul președinte LPF nu susține, însă intenția lui Gigi Becali de a-l cumpăra pe Ermal Krasniqi, atacant din vestiarul celor de la CFR Cluj.

„Krasniqi pe care l-ai făcut tu nu este transfer bun pentru Steaua (n.r. FCSB). Pentru că acolo are doi care sunt mai buni decât Kransiqi!”, a spus Dragomir, conform Fanatik.

Gigi Becali, ofertă publică pentru Krasniqi: ”Să mi-l dea mie!”

„Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică, n-au jucat cu el. Din stânga ăla cu viteză. (n.r. Krasniqi?). A intrat, dar n-a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, primul îl aleg pe ăla, Krasniqi.

Ăla e cel mai bun al lor, părerea mea. Dacă nu-l vrea și nu joacă cu el, să mi-l dea mie. Sună-l pe Neluțu. Dacă-l dă, îl iau! Cu cât l-a luat el? Îi dau 300.000, cât a dat pe el, dacă a dat!”, a spus Becali

De asemenea, omul cu banii de la FCSB a plătit suma de 600.000 de euro pentru transferul lui Baba Alhassan de la Hermannstadt.

Pentru Luis Phelipe, care a fost transferat din vestiarul celor de la Poli Iași, FCSB va plăti suma de 200.000 de euro. Moldovenii au păstrat, de asemenea, și 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed