Probleme pentru Simona Halep? Tocmai şi-a dat demisia. Cutremur în tenisul feminin

Probleme pentru Simona Halep? Tocmai şi-a dat demisia. Cutremur în tenisul feminin. Forul ce guvernează circuitul feminin rămâne fără președinte după ce susținătorul sportivei noastre a demisionat.

Steve Simon, care este în funcție încă din 2015, a anunțat că demisionează din funcția de președinte al forului ce guvernează circuitul WTA.

Probleme pentru Simona Halep? Cutremur în tenisul feminin

După ce s-a aflat că există probleme mai și mai multe jucătoare de tenis s-au plâns de cum merg lucrurile în tenisul feminin, Steve Simon a decis să renunțe la funcția de CEO.

Șeful WTA a anunțat marți ca va demisiona însă, nu va pleca de tot. Va rămâne președinte executiv după ce altcineva îi va ocupa locul de CEO.

„Vara trecută, am comunicat Consiliului de Administrație al WTA necesitatea revizuirii complete a structurii noastre organizaționale, dacă dorim ca WTA să rămână în fruntea tenisului feminin.

Deci nu are legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Cancun sau cu impresia că 2023 a fost un an foarte dificil. Cred că este în interesul organizației, pentru că aceasta crescut atât de mult în ultimii opt ani. Preferința noastră este să găsim o femeie candidată. Cred că ar fi cea mai bună variantă pe termen lung”, a spus Simon, potrivit BBC.

Halep, susținută public de Steve Simon în procesul de dopaj

Steve Simon a anunțat public susținerea pentru Simona Halep, declarând că nu crede că sportiva s-ar fi dopat cu bună știință.

„Cred că nu a făcut nimic intenționat. Nu i-aș chestiona niciodata integritatea Simonei Halep. Acestea fiind spuse, cred însă cu tărie în programul nostru anti-doping și cred că este unul bun.

Jucătoarele îl aprobă, de asemenea. Dacă o întrebați pe Simona, la rândul ei, îl susține. Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce avansăm în proces, adevărul va ieși la iveală și vom lucra cu el corespunzător. Dar am multă simpatie pentru Simona, pentru că nu i-aș pune la îndoială niciodată integritatea”, a declarat Steve.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed