Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti COVID! Va rata şi US Open. Planul sârbului pentru a ajunge la Turneul Campionilor / Video

Novak Djokovic nici nu vrea să audă de vaccinul anti COVID! Astfel, va rata, mai mult ca sigur şi US Open după scandalul uriaş de la Australian Open, din startul sezonului. S-a aflat care este planul sârbului pentru a ajunge la Turneul Campionilor

Novak Djokovic l-a bătut pe Nick Kyrgios şi şi-a adjudecat trofeul Wimbledon 2022, dar acesta ar putea fi ultimul meci disputat de sârb la un Grand Slem în 2022. Pentru a participa la US Open 2022 jucătorii trebuie să fie vaccinaţi anti Covid, lucru pe care Djokovic nu vrea să-l facă. Speră totuşi ca americanii să schimbe legile.

Dacă nu participă la US Open, Djokovic ar putea rata şi Turneul Campionilor din noiembrie, pentru că ar putea rata Top 20 ATP. „Tot ce a urmat după Australia a fost un obstacol mare pentru mine, din punct de vedere emoțional. Când am părăsit Australia, am lăsat totul în urmă, dar nu mi-a fost ușor să depășesc momentul, având în vedere că presa și mulți alții au continuat să îmi amintească despre lucrurile neplăcute întâmplate.

Presiunea i-a afectat mai mult pe oamenii din jurul meu decât pe mine. A fost un lucru pe care nu poți să îl ignori, nu poți să te prefaci că nu există. Mi-am dat seama că am nevoie de timp pentru a mă reacomoda în circuit și pentru a trece peste ce a avut loc în Australia,” a spus Novak Djokovic despre experienţa din Australia, de la începutul anului.

Totuşi, sârbul speră ca americanii să schimbe legea şi să poată intra în SUA nevaccinat. Altfel, va avea de tras la turnee mai mici pentru a câştiga punctele necesare. „Voi aștepta să primesc vești bune din SUA. Probabil sezonul nord-american va fi următorul pe listă. Dacă nu se întâmplă, atunci va trebui să văd cum îmi va arăta calendarul.

Să fiu sincer, mă îndoiesc că mă voi duce să urmăresc puncte ATP. Din câte înțeleg, un titlu de mare șlem te califică la Turneul Campionilor atât timp cât ești în top 20, așadar deja am o șansă bună să fiu prezent acolo.

Nu mă voi împovăra cu călătorii lungi pentru a obține puncte, în condițiile date. Nu simt nicio presiune și nicio necesitate să joc anumite turnee. Lucrurile s-au schimbat de când am reușit recordul istoric de săptămâni petrecute ca număr 1 ATP pentru care am muncit toată viața.

Acum prioritizez turneele de mare șlem și celelalte competiții mari în care mă simt bine. Depinde de ce vești voi primi din SUA, dar s-ar putea să joc la Cupa Laver, la Cupa Davis. Ador să îmi reprezint țara,” a adăugat fostul lider mondial.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed